+40 740 243 913 office@nuculdeaur.ro

facebook

instagram

Vital reprezintă România la International Food & Drink Event 2023 în Londra

Suntem mândri să vă informăm că Vital va fi prezent la cel mai mare eveniment dedicat alimentelor și băuturilor din lume, International Food & Drink Event (#IFE23), care va avea loc la ExCeL Londra în perioada 20-22 Martie 2023. Ca reprezentanți ai României, suntem încântați să participăm la această expoziție de prestigiu și să aducem produsele noastre inovatoare în atenția publicului din întreaga lume.

IFE, International Food & Drink Event are o moștenire de peste 40 de ani de a oferi conexiuni de afaceri de înaltă calitate și este considerat cel mai important eveniment de aprovizionare cu produse alimentare și băuturi. Acest eveniment oferă oportunitatea participanților de a se conecta cu producători, importatori, distribuitori, furnizori și consumatori, precum și de a descoperi cele mai noi și inovatoare produse din întreaga lume.


La standul nostru, vizitatorii vor avea ocazia de a gusta și testa gama noastră largă de produse alimentare și băuturi, toate fabricate cu ingrediente de cea mai înaltă calitate și cu tehnologie de ultimă generație. De asemenea, vom fi încântați să discutăm cu clienții noștri potențiali despre oportunitățile de afaceri și colaborare.


Suntem nerăbdători să participăm la acest eveniment și să fim parte a unei experiențe unice în care producătorii de produse alimentare și băuturi din întreaga lume se întâlnesc pentru a promova și a descoperi cele mai noi tendințe și inovații din industrie. Înregistrările sunt deschise acum și vă așteptăm cu drag la standul nostru la #IFE23.